Mėnesio archyvas: 2013 m. birželio mėn.

Vizitinės kortelės ir fotoknygos sėkmingam Jūsų verslui

Nė vienas verslas yra neįsivaizduojamas be tam tikrų komponentų: vadovo, logotipo, pajamų, adreso, vizitinių kortelių ir panašiai. Būtent apie vizitines korteles plačiau ir pakalbėsime. Juk vizitinė kortelė – tai pasikeitimo kontaktais forma, joje nurodomi visi svarbiausi duomenys apie asmenį, jo užsiėmimą ar verslo šaką. Vizitinė kortelė – tai privataus asmens arba įmonė atstovo veidas, apie žmonų ir patį verslą pasakantis gana daug informacijos. Iki šiol vizitines korteles priimtina matyti kaip vieną iš lengviausiai apčiuopiamų ir geriausiai matomų marketingo priemonių.

Kaip turi atrodyti gera vizitinė kortelė?

vizitinės-kortelėsGera vizirinė kortelė – tokia, kurią, kartą paėmęs į rankas, žmogus prisimena ir vėliau. Priemonių, kaip tą kortelę ilgiau išlaikyti atmintyje, yra įvairių. Prastos vizitinės kortelės kartais keliauja į stalčius ar net į šiukšlių dėžes. Taip atsitinka dėl to, kad žmogui informacija neaktuali arba vizitinė kortelė tiesiog pasirodė negraži, netinkama ar atmestinai pagaminta. Taigi kaip pagaminti tinkamą ir gražią bei stilingą vizitinę kortelę?

Skaityti straipsnį “Vizitinės kortelės ir fotoknygos sėkmingam Jūsų verslui” »

Perkraustymo paslaugos

Šiuolaikinėje visuomenėje transportas yra viena iš svarbiausių logistikos sričių. Įvairių krovinių pervežimai svarbūs tarp rajonų, miestų ir šalių. Sparčiai kylanti paslaugų paklausa sudarė tinkamas sąlygas kokybiškas paslaugas teikiančioms įmonėms. Klientui visada svarbu ne tik kaina, bet ir gerai atliktas darbas. Tam, kad užtikrinti klientų poreikius transporto paslaugos turi būti teikiamos itin kokybiškai. Čia svarbu daugelis veiksnių, kurie įtakoja krovinių pervežimus.

Perkraustymo paslaugosĮvairūs kroviniai gabenami ne tik Europoje, bet ir NVS šalyse. Visos užsakomos transporto paslaugos ir ekspedijavimo paslaugos turi atitikti ne tik kliento, bet ir pervežimo reikalavimus. Transportas turi būti techniškai tvarkingas, su įmontuota palydovine stebėjimo sistema, o vairuotojas kompetentingas darbuotojas. Pakrovus krovinį jis užplombuojamas. Pasirinkus kokybiškas paslaugas galite būti tikri, kad Jūsų krovinys saugiai ir laiku pasieks reikiamą vietą, o Jums nereikės rūpintis su tuo susijusiais darbais.

Transporto paslaugų įmonės turinčios ilgametę patirtį šioje paslaugų sferoje savo klientams gali pasiūlyti puikų kokybės ir kainos santykį. Jos atsižvelgs į visus kliento reikalavimus. Bet koks krovinio gabenimas bus ne tik saugus, bet ir laiku pristatytas. Be to, tai jums padės greitai ir profesionaliai išspręsti visus klausimus susijusius su krovinių pervežimu. Patirtis sudarant tinkamą maršrutą ir racionaliai paskirstant laiką užtikrina, kad klientas neturės papildomų rūpesčių dėl užsakytų pervežimų.

Krovinių pervežimo įmonėse viena iš dažniausiai pasitaikančių paslaugų – perkaustymo paslaugos. Daugeliui žmonių persikraustymas sukelia ne itin teigiamų emocijų. Rūpesčiai dėl to kaip supakuoti įvairius daiktus, kaip juos užnešti į reikiamą aukštą ar patalpą. Pasirūpinti dėžėmis, pakavimo medžiagomis ir daugelis kitų svarbių dalykų turi būti atlikti norint pervežti daiktus iš vienos vietos į kitą.

Jeigu norite išspręsti iškilusius rūpesčius dėl persikraustymo, tai kreipkitės į transporto paslaugas teikiančias įmones. Daugelis jų mielai patars nuo ko pradėti ir pasiūlys papildomas paslaugas, kurios padės išspręsti daugelį problemų. Atsakingi darbuotojai padės Jums supakuoti ir išpakuoti daiktus. Pasirūpins dėžėmis ir kitomis gabenimui reikalingomis medžiagomis, ir priemonėmis. Net jeigu užsisakėte pervežti baldus, o nemokate jų sudėti – nepergyvenkite. Jums padės ir kokybiškai surinks reikiamus baldus. Labai dažnai perkraustymo paslaugos užsakovai neturi laiko rūpintis nereikalingų daiktų ar likusių šiukšlių sutvarkymu. Tam puikiai tiks utilizavimo paslauga, kurią teikia, kai kurios krovininių pervežimo įmonės. Tinkamos transporto paslaugos ne tik greitų, bet ir kokybiškų paslaugų garantija.

Saugumas kelyje – padangų pasirinkimas

Šiomis dienomis vis labiau pastebima informacijos apie nelaimingus eismo įvykius gausa. Būtent tokie statistiniai rodikliai ne tik nuvilia bei kelia nerimą, tačiau ir verčia susimąstyti. Valstybė bei miestų ir rajonų savivaldybės nuolatos skiria lėšų kelių tvarkymui bei apšvietimo gerinimui, mat manoma, jog tai gali padėti sumažinti išaugusių nelaimių skaičius. Žinoma, tokia pagalba yra sveikintina, tačiau verta pripažinti, jog vairuotojai taip pat turi prisidėti prie prevencijos. Tai, jog kiekvienas vairuotojas privalo būti atidus bei dėmesingas kelyje, nėra naujiena, tačiau daugelis pripažįsta, kad kasdieninė rutina neretai išblaško net ir paties pareigingiausio vairuotojo dėmesį. Taigi, galima teigti, jog apie tai reikia pagalvoti kiekvienos, net ir pačios trumpiausios, kelionės metu. Dar vienas svarbus aspektas, galintis padėti sumažinti nelaimių skaičių – automobilių padangos. Šioje vietoje derėtų atkreipti dėmesį ne tik į tai, kada keičiamos žieminės bei vasarinės padangos, tačiau ir į pastarųjų būklę.

Skaityti straipsnį “Saugumas kelyje – padangų pasirinkimas” »

Apie šviestuvus ir jų pasirinkimą šiandieninėje rinkoje

Nė vienas nedrįs ginčytis, kad namų jaukumą sukuria gražūs baldai, sienų spalva, gražiai suderintas interjeras. Tačiau labai daug lemia ir apšvietimas: kai riekia – pritemdytas, o prireikus – ryškus ir skaistus. Šiandien prekybos centruose šviestuvų pasirinkimas itin gausus, tačiau kaip išsirinkti namams labiausiai tinkantį šviestuvą? Galite pasikliauti savo skoniu ir stiliaus pojūčiu, tačiau tai įmanoma ne visada, nes tarp šviestuvų gausos galima tiesiog pasiklysti. Negalima teigti, kad geriausi šviestuvai – tik tvirtinami prie lubų, sienos ar pastatomi. Paprastai kambaryje net nepakanka vieno šviestuvo, tad galima suderini net kelis. Pasirinkti vieną pakabinamą ir vieną ar du pastatomus arba du pakabinamus ir vieną sukamą į sieną šviestuvą. Pastatomi šviestuvai labai tinka miegamuosiuose kambariuose, darbo kabinetuose, tuo tarpu lubiniai šviestuvai – svetainės kambariuose.

Šiuolaikiniai šviestuvais prekiaujantys salonai

šviestuvaiJaukų apšvietimą namuose sukurti padeda parduotuvės, prekiaujančios šviestuvais arba specialūs salonai ir jų darbuotojai. Nors atskiros srities, tokios, kaip šviestuvų dizainas ir nėra, tačiau tai yra viena iš interjero dizaino sričių ir parinkti tinkamą apšvietimą taip pat yra ganėtinai sudėtinga. Apšvietimas namuose yra labai svarbus, nes, esant pakankamai ryškiai šviesai, nevarginamos akys, geriau jaučiamasi. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad nepakankamas apšvietimas, blausūs šviestuvai neigiamai veikia žmogaus sveikatą, nervų sistemą.

Skaityti straipsnį “Apie šviestuvus ir jų pasirinkimą šiandieninėje rinkoje” »

Nauja verslo galimybė – DJ

Šiomis dienomis itin populiarus laiko praleidimo būdas – klubai. Jaunimas renkasi į geriausius didmiesčių klubus ir linksminasi iki ryto. Anksčiau niekas nei nubūtų pagalvojęs, jog būtent taip bus leidžiamas laisvalaikis, tačiau galima pastebėti, jog pastaruoju metu klubai atsidarinėja vienas po kito. Žinoma, galima į šią situaciją pažvelgti ir iš kito kampo – tai puiki niša naujam verslui. Jums tereikia patalpų, strateginėje vietoje, jaukios aplinkos ir be abejo puikaus dj. Pastarasis yra vienas svarbiausių naktinio klubo elementų, mat žmonės renkasi šokti ir linksmintis, na o jei muzika nepritrauks lankytojų, toks verslas yra tiesiog pasmerktas. Renginių techninis aptarnavimas yra be galo svarbus aspektas, tad naujiems rinkos dalyviams reikia priimti keletą svarbių sprendimų. Taigi, jei domitės būtent tokia verslo galimybe, štai keli patarimai, kaip įgyvendinti idėją.

renginiu techninis aptarnavimasVisų pirma išrinkite gerą vietą naujam naktiniam klubui. Tai neturėtų būti miegamųjų namų kvartalas. Neretai manoma, jog būtent tokiuose rajonuose galima sulaukti didelio klientų skaičiaus, tačiau tai dažniausiai nepasitvirtina. Jaunimas savaitgaliais mėgsta ištrūkti iš kankinančios rutinos bei jau įgrisusios aplinkos, tad geriausia vieta klubui – miesto centras. Atminkite, jog net ir pats geriausias renginių techninis aptarnavimas negali išgelbėti klubo, kuriame nesirenka žmonės. Taigi, nebijokite jei aplink jus jau yra veikiančių naktinių klubų, tai nėra problema, mat lankytojai per naktį aplanko tikrai ne vieną vietą. Puikus dj ir gera muzika gali padėti nuvilioti klientus iš jūsų konkurentų, tačiau vis tiek atkreipkite dėmesį į strategiškai gerą vietą.

Skaityti straipsnį “Nauja verslo galimybė – DJ” »

Bendradarbiavimo partneriai

Šiais laikais daugelis įmonių domisi inovatoriškais sprendimais. Dėl šios priežasties, įmonės, užsiimančios metalo konstrukcijų gamyba, susilaukia itin daug dėmesio. Žinoma, metalo gaminiai visada buvo laikomi ilgaamžiu produktu, tarnaujančiai maksimaliai ilgą laikotarpį, tad nenuostabu, jog ši sritis užima nemažą rinkos segmentą. Taigi, žinant faktą, jog tokio tipo prekės ir paslaugos yra itin populiarios, nenuostabu, jog daugelis įmonių bei verslininkų ieško partnerių, gebančių savo klientams suteikti geriausias sąlygas bei veiklos rezultatus. Tokius poreikius bei pageidavimas galima pastebėti daugelyje sferų, tačiau gamybos sektorius yra labai reiklus. Taigi, jei jūsų planuose yra numatyta plėtra, kuriai bus reikalingos metalo gaminių paslaugos ar prekės, ir ieškote patikimų partnerių jūsų vykdomam projektui, štai keli patarimai, kaip pasirinkti aptarnaujančią įmonę.

metalo gaminiaiVisų pirma jums derėtų sukurti reikiamą projektą. Žinoma, to neturite daryti patys, tačiau kuo greičiau pastarąjį turėsite savo rankose, tuo greičiau galėsite pradėti reikiamas paieškas. Pastato projektas yra reikalingas tam, jog žinotumėte, kokio tipo metalo konstrukcijų gamyba jums bus reikalinga, na o tai turės įtakos partnerio pasirinkimui. Jei tai standartinis projektas, galite rinktis iš mažiau patirties turinčių įmonių, na o jei norite šio to išskirtinio ir dar nematyto, jums prireiks itin aukštą kvalifikaciją turinčių specialistų pagalbos. Išskirtinių projektų rengimui rekomenduojama bendradarbiauti tik su tomis įmonėmis, kurios pasižymi ilgamete darbo patirtimi ir gali pateikti jau sukurtų darbų pavyzdžius.

Skaityti straipsnį “Bendradarbiavimo partneriai” »

Vėdinimas ir oro kondicionieriai

Ketinate statytis namą ir jau viską suplanavote? Pasitikrinkite, ar tikrai nieko nepamiršote. Kadangi šiandieninis būstas tapo nebeįsivaizduojamu be sandarių plastikinių langų, ko gero vertėtų apsvarstyti galimybę įsirengti oro kondicionavimo sistemą. Tačiau daugelis, priėmę šį sprendimą, pamiršta labai svarbų dalyką- kondicionierius neįneša į namus šviežio oro, o tik išjudina, apvalo ir vėl išleidžia tą patį. Įsirengiant kondicionierių, svarbu pasirūpinti ir tuo, kaip vyks vėdinimas įsirengiant specialią sistemą.

vėdinimasBe abejonės, daugelis su tuo gali neskubėti sutikti. Juk atverti langą, atrodo, žymiai paprasčiau. Tačiau pro jį patekęs oras neišvalomas ir neišfiltruojamas, ko pasekoje Jūsų kambaryje nuolat skraidys įvairūs vabzdžiai, kaupsis daugiau dulkių (ypač, jei namas stovės arti gatvės), pateks įvairūs alergenai. Taip pat galėsite pamiršti apie tylą ir privatumą, kadangi neliks jokios garso izoliacijos. Įsirengus vėdinimo sistemą, ja parenkamas reikiamas oro kiekis, kuris tiekiamas nepriklausomai nuo lauko oro temperatūros svyravimų, visą procesą ir aktyvumą galima rinktis pagal savo asmeninius poreikius, o namus pasiekiantis oras gali būti tiek sušildomas, tiek atvėsinamas. Vėdinimo sistema taip pat puikiai valo orą, kuriuo kvėpuosite ir palaiko idealų mikroklimatą gerai savijautai užtikrinti.

Skaityti straipsnį “Vėdinimas ir oro kondicionieriai” »