Mėnesio archyvas: 2014 m. sausio mėn.

Keltai ar lėktuvai: kokį keliavimo būdą pasirinkti?

Šiandien tikrai galime pasirinkti patogiausią keliavimo būdą: į kitas šalis keleivius gabena autobusai, traukiniai, lėktuvai ir keltai. Kiekvienas keliavimo būdas turi savų privalumų bei trūkumų, taigi, pabandysime palyginti, kaip keliauti palankiau: lėktuvu ar keltu.

keltaiKalbant apie kelionės laiką, galime drąsiai teigti, kad lėktuvų niekas negali pakeisti. Per kelias valandas galima atsidurti kitoje šalyje, tačiau gana daug laiko tenka praleisti oro uoste, kol bus patikrinti dokumentai ir vežami daiktai. Deja, pastaruoju metu nemokamo bagažo svoris vis mažėja, taigi, tenka gerai apsvarstyti, kokius daiktus pasiimti į kelionę. Dažniausiai tenka atsisakyti minties pasiimti knygų ar asmeninį kompiuterį, nes tai sveria papildomai, ir už bagažą tektų susimokėti. Keliaujant keltu netenka sukti galvos, kiek daiktų pasiimti, nes bagažo svoris nėra ribojamas. Kad kelionė neprailgtų, su savimi galite pasiimti knygų ir negalvoti apie papildomą svorį.

Skaityti straipsnį “Keltai ar lėktuvai: kokį keliavimo būdą pasirinkti?” »

SEO paslaugos: kodėl turiu už jas mokėti?

Atsakymas būtų paprastas: kiekvienas darbas, atliekamas kito žmogaus rankomis (ar protu), turi būti vienokia ar kitokia forma atlyginimas. Tad klausimą reikėtų performuluoti: ar man priimtina finansinių išlaidų reikalaujančios SEO paslaugos, ar esu pasiryžęs savarankiškam jų atlikimui?

SEO specialistai moko savo veiklos paslapčių

Kiek moketi uz seo paslaugasJei anksčiau atsakymo į vieną ar kitą klausimą ieškodavome knygose, ar klausdavome daugiau patirties turinčių asmenų, tai šiandien pagrindinis išminties lobynas yra internetas. Čia galime rasti ne tik patarimų, kaip iškepti skanius kotletus, tačiau ir kur kas rimtesnių dalykų, tarkime, kaip padaryti savo internetinę svetainę matomesnę. O tai yra ne kas kita, kaip SEO, tai yra pritaikymas prie paieškos sistemos keliamų reikalavimų. Truputį paieškoję rasime tiek pagrindinių SEO principų, tiek detalaus jų pritaikymo žingsnis po žingsnio praktikoje, tiek ir „juodojo sąrašo“ veiksmų, kurių geriau neatlikti užsiimant šia veikla.

SEO srityje dirbantys asmenys, supratę egzistuojantį poreikį šia veikla užsiimi savarankiškai, nusprendė tiek iš to pasipelnyti, tiek ir suteikti reikiamą pagalbą. Viena iš SEO paslaugų verslui – konsultavimas – būtent į tai nukreipta ir nukreipta. Profesionalai parengia detalų veiksmų planą ką ir kaip daryti, kurį belieka įgyvendinti. Aišku, konsultacijos taip pat turi savo kainas, tačiau pastarosios yra neabejotinai vertingesnės nei „sausi“ teoriniai patarimai, dėl kurių kokybės negali būti garantuotas.

SEO nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio

Suradus suprantama kalba parašyta tekstą, gali pasirodyti, jog SEO procesas yra visiškai nesudėtingas. Tačiau jei asmens kompiuterinis raštingumas pasibaigia ties elektroninio pašto bei pagrindinių programų naudojimu, praktikoje SEO vykdymas gali sukelti rimtų sunkumų. Situacija kita,  jei asmens darbas susijęs su informacinėmis technologijomis, tačiau jei jis, tarkime, pardavinėja dviračius…tokiems patariama kreiptis į SEO specialistus, taip apsidraudžiant nuo galimo pavojaus tiek dėl menkesnio dėmesio pagrindinei veiklai, tiek nepataisomų klaidų optimizavimo procese.

Turintieji savo įmones samdo vadybininkus, administratorius, finansininkus – asmenis, išmanančius savo darbą. SEO paslaugos verslui taip pat turėtų būti atliekamos profesionalo: juk jos taip pat prisideda prie verslo sėkmės.