Mėnesio archyvas: 2015 m. gegužės mėn.

Planuojame konferenciją

Konferencijų planavimasAdministratorės darbas nėra toks lengvas, kai ateina laikas planuoti kokius nors svarbesnius įvykius. Šį kartą man ant nosies galo – konferencija, kuriai reikia ir surasti tinkamą vietą, ir nusamdyti lektorius, ir pagaminti tam tikrą dalomąją medžiagą, tokią, kaip čia http://www.onprint.lt/li/atvirukai-kvietimai/. Kvietimus ir atvirukus siųsime žiniasklaidai ir asmenims, kurie čia neturės realiai jokių pareigų, tačiau jų apsilankymas mums būtų suvokiamas kaip garbė ir privilegija, o dovanosime jiems tokius kalendoriukus iš „OnPrint“: http://www.onprint.lt/li/kalendoriai/products/. Aišku, jie bus papuošti visais reikalingais logotipais ir kitomis būtinomis rėmėjų parodymo išraiškomis. Kokių smulkmenų reikia, norint užtikrinti pilnai suorganizuotą ir suplanuotą konferenciją?

Dalomoji medžiaga

Kad ir kaip svarbu atrodytų visokie ženkleliai, suvenyrai ir renginio gražūs aspektai (papuošimai, apipavidalinimas, jauki erdvė ir pan.). Tačiau vis tiek neišvengiamai vienas svarbiausių dalykų yra informacija ir jos sklaida. Juk konferencijos tikslas (bent jau šitos ir visų kitų, kurias organizuojame mes), yra surinkti žmones, kurie pasidalintų vertinga informacija. Kadangi ateis daug žiniasklaidos, tai būtina paruošti dalomąją medžiagą. Ji bus reikalinga ir paprastiems žmonėms, ne tik žiniasklaidai. Tai reiškia, kad dalomosios medžiagos reikia kiekvienam svečiui. Reikia parengti gerus konspektus ir juos atspausdinti. Norime, kad būtų gražiai įrišta, todėl gal naudosimės „OnPrint“ paslaugomis.

Atributika – suvenyrai

Skaityti straipsnį “Planuojame konferenciją” »

Treniruokliai internetu – geriausios kainos garantija

Norintys sportuoti ir tam neišleisti pernelyg daug pinigų neretais atvejais nusprendžia pasirinkti treniruotes namuose, ir tokia pasirinkimo galimybė tikrai gali būti viena geriausių. Įsitikinsite patys, kad tai gali būti tikrai veiksmingas būdas tobulinti kūno apimtis, nes tai galėsite daryti bet kuriuo jums patogiu metu, ir galėsite pasirinkti patį tinkamiausią treniruoklį. Vienas dažniausių pasirinkimų – tai dviratis treniruoklis, kurį naudoti yra iš tiesų labai paprasta, ir jis neužima daug vietos namuose.

Pirk treniruoklį internetuNeretai yra pasvarstoma, kur galima būtų įsigyti treniruoklių pačia geriausia kaina, ir šiandien gana dažnai yra nusprendžiama pasirinkti internetines parduotuves, kuriose prekių kainos visada yra labai palankios. Dažniausiai čia siūloma produkcija kainuoja pigiau nei fizinėse parduotuvėse, tad norint išleisti mažiau pinigų tai tikrai gali būti puikia galimybe. Taip pat visai nesunkiai yra galima palyginti, kiek tam tikros prekės kainuotų skirtingose internetinėse parduotuvėse, ir priimti sprendimą galėsite pakankamai greitai ir paprastai – neretai pakanka vos kelių minučių, norint palyginti kainas skirtingose internetinėse parduotuvėse.

Skaityti straipsnį “Treniruokliai internetu – geriausios kainos garantija” »

Roletai ir jų rūšys

Roletai yra vienas iš populiariausių pasirinkimų norint gražios langų uždangos, kuri būtų ne tik stilinga, bet ir praktiška. Daug teigiamų savybių lėmė tokį populiarumą. Įsigyti roletus labai paprasta, tereikia užsukti į interneto svetainę http://www.isveta.lt/roletai-70 ir pasirinkti tinkamą jų rūšį, dydį, kiekį, audinį ir spalvą.

RoletaiĮprastai parduodant tam tikrus gaminius galima rasti ir didesnį kitokių medžiagų pasirinkimą. Roletai, garažo vartai, automatika, apsauginės žaliuzės ir kiti gaminiai siūlomi http://www.isveta.lt/garazo-vartu-automatika-57 interneto svetainėje. Pirkimas internetu skiriasi nuo nuėjimo į parduotuvę. Čia galima bet kuriuo metu peržvelgti visą prekių asortimentą ir ramiai apgalvoti savo apsisprendimą. Ne mažiau svarbu ir tai, kad kaina užsakant internetu yra gerokai mažesnė, nei nuėjus į roletų ar užuolaidų saloną.

Roletų rūšių yra daug, tačiau galima išskirti populiarias. Viena iš jų – plastikiniams langams skirti roletai. Jie populiarūs dėl to, kad šio tipo langai tapo paklausūs. Dabar daugelis savo namuose turi būtent plastikinius langus, todėl prireikus juos kažkuo uždengti ieškomos alternatyvos. Puikus sprendimas – roletai. Jie montuojami prie lango rėmo ir valdomi grandinėle. Audinys susisuka ant vamzdžio esančio viršuje lango. Galima lango uždengimo aukštį pasirinkti tokį, kokio norisi arba visiškai uždengti, arba tik šiek tiek pritemdyti patalpas.

Skaityti straipsnį “Roletai ir jų rūšys” »