Mėnesio archyvas: 2016 m. sausio mėn.

Buhalterinės apskaitos programa – ar žinote, jog kaip finansinė investicija, tai yra vienas iš puikiausių apskaitos sprendimų individualiame versle?

Saugi buhalterijaPateikiama statistika rodo, kad mūsų šalyje dauguma jaunuolių, ypač vyriškosios lyties atstovai, tikrai, kad galvoja apie asmeninius verslus, apie tai, kaip kuo puikiausiai pastarieji galėtų užsidirbti iš to, ką megsta, o be viso to, kad galėtų būti savo padėties šeimininkai. Vis dėlto, reikėtų pastebėti, kad šios tendencijos yra tikrai, kad nesunkiai suvokiamos, įžvelgiant tai, kad šalyje ekonomikos situacija tikrai, kad nėra pačioje puikiausioje padėtyje, o be viso to, nereikėtų pamiršti, kad ir iš viso mūsų – lietuvių – mentalitetas esą toks, kad itin nemėgstame, kai mums kas nors baksnoja pirštu ir aiškina, kaip ir ką reikėtų daryti, tiesa?

Vis dėlto, būtų galima pastebėti tai, kad kiekvienas verslas ne vien tik, kad reikalauja daug dėmesio, tačiau be viso to ir pastangų – taip pat, reguliarių. Teigiant kitais žodžiais, omenyje turime tai, kad kiekvienas verslas piliečiui yra niekas kitas, kaip tik asmeninis vaikas, kuriuo ne vien tik, kad reikia pasirūpinti bet kurioje situacijoje, tačiau be viso to ir investuoti laiko daugiau, nei realiai galvojate. Kad ir kaip ten bebūtų, norime pastebėti tai, kad būtų galima pasidžiaugti, jog rinkoje yra ganėtinai nemažai įvairiausių programų, kaip pavyzdžiui buhalterinės apskaitos programa, kurios ne vien tik, kad uoliai prisideda prie to, kad sutaupytumėte asmeninio laiko, tačiau be viso to ir prie tos minties, kad jūsų pasiekiami rezultatai būtų puikūs ir nesudarytų nei pačių menkiausių problemų, tiesa?

Skaityti straipsnį “Buhalterinės apskaitos programa – ar žinote, jog kaip finansinė investicija, tai yra vienas iš puikiausių apskaitos sprendimų individualiame versle?” »

Ūkyje verda gyvenimas

Kaip gyvenate jūs?Petro ūkyje net ir kitiems prastomis dienomis verda gyvenimas. Sukasi elektros generatoriai, saulės energija apšildo namus ir ūkinius pastatus, visose fermose nepaliaujamai eina darbai, mažame fabrikėlyje kepama duona ir bandelės, mėsinėje apdorojama mėsa. Tai – ne pats didžiausias ūkis, tačiau jis turi tiek daug visokių skirtingų grandžių ir jungčių, kad jis tampa tarsi kažkokiu modeliuku. Kaip kokiame Barbių namelyje gali rasti visus tikro namo ir tikro gyvenimo atitikmenis, taip čia, Petro name, gali rasti beveik viską, ko iš tiesų reikia.

Apsirūpina energijos tiekimu

Petras labiausiai didžiuojasi tuo, kad jo ūkyje yra elektros generatoriai ir saulės energijų moduliai bei celės. Ūkininkas sako, kad ateityje planuoja pasistatyti ir tuos vėjo malūnus, kurie sukasi ir iš arčiau grėsmingai atrodo.

„Seniau žmonės malūnus statė, kad grūdus susimaltų. Šiais laikais jau tenka statytis malūną tam, kad prisuktų daugiau energijos. Bet tai irgi yra svarbus dalykas, nes mes galime pastebėti, kad tradicijos tarsi grįžta. Su šeima juokėmės apie savo gaminamą duoną. Ar galėtume ant pakuotės nupiešti tą elektrą gaminantį malūną ir parašyti, kad čia „Petro malūnas – 100 metų tradicijos“. Na nes mano senelis turėjo malūną tik, kaip sakiau, jis malė miltus. Gal ir būtų galima, ir tai nebūtų ne tiesa, tik labai jau ciniška“, – juokauja linksmas ir smarkus ūkio savininkas.

Skaityti straipsnį “Ūkyje verda gyvenimas” »