Kaip pasiruošti vairuotojų egzaminams?

Vairuoti automobilį reikia mokytis ir tai daryti reikia nuosekliai derinant teorijos mokymus ir praktinius mokymus. Šiuo metu yra labai daug galimybių kaip išmokti teorijos ir vairavimo, pavyzdžiui, yra ket testai ir papildomos vairavimo pamokos. Ką reikia žinoti tiems, kurie nori greičiau sėsti už automobilio vairo turint vairuotojo pažymėjimą?

KETVairuotojui teisė vairuoti suteikiama tik tuomet, kai jis išlaiko Regitroje organizuojamus teorijos ir praktinio važiavimo egzaminus. Deja, bet Lietuvoje su šių egzaminų išlaikymu yra daug problemų, nes yra labai didelis neišlaikiusiųjų procentas. Žinoma, kai neišlaikomas egzaminas, tai jį galima perlaikyti, tačiau labai dažnai tokių perlaikymų skaičiau yra ne vienas ir ne du. Kiekvienas egzamino laikymas kainuoja nustatytą sumą pinigų ir tai kiekvieną kartą yra nuostoliai tam, kuris laiko šiuos egzaminus. Jeigu nenorite nuolat lankytis Regitroje ir bandyti kaip nors išlaikyti teorijos egzaminą ar praktinio važiavimo egzaminą, tai reikia tinkamai jiems pasiruošti.

Labai svarbu, kad būsimas vairuotojas pasirinktų jam tinkamą vairuotojų rengimo mokyklą, nes nuo to, kas jį mokys, priklauso ir tai, kaip greitai jis viską išmoks. Žinoma, tai nereiškia, kad viską padarys tik vairavimo mokyklos mokytojai ir instruktoriai, bet tai reiškia, kad jie gali jums padėti greičiau viską įsisavinti. Be to, jums reikės daug mokytis savarankiškai, ypatingai mokantis teorijos. Ji mokomasi iš kelių eismo taisyklių knygelės ir to dažnai nepakanka. Tokiu atveju praverčia ket testai, kurie yra vairavimo mokyklose arba galima ir patiems savarankiškai paieškoti internete. Tik pasirinkite ne bet kokias interneto svetaines, o paieškokite, kuriose yra tokie KET bilietai, kurie parengti pagal dabar galiojančias kelių eismo taisykles. Žinoma, dažnai tenka už tokius bilietus susimokėti, tačiau jūs mokydamiesi iš netinkamai sudarytų bilietų padarysite tik bėdos, nes išmoksite neteisingus atsakymus. Prisiminkite apie tai, kad Regitroje bus pateikti labai panašūs testai ir verčiau mokytis tik iš tinkamai parengtų KET testų. Tai bus labai naudinga jums. Paieškokite ir tikrai rasite tokius testus. Be to, galima mokytis ir iš vairavimo mokyklose duodamų testų, jeigu nenorite rinktis iš interneto. Taip pat tinkamai reikės pasiruošti ir praktinei Regitroje organizuojamo egzamino daliai. Čia jau reikės pasirinkti papildomas vairavimo pamokas pas jums tinkamą vairavimo instruktorių. Ir kai jau būsite pasiruošę tiek teoriškai, tiek ir praktiškai, tai galėsite registruotis Regitroje egzaminams.

601
Ačiū!
Klaida!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *