Mėnesio archyvas: 2015 m. birželio mėn.

Mėgstamiausia Tomuko šventė

Tomukui nereikėjo net paaugti, kad suprastų, kas ką sako, kai jis jau buvo įsimylėjęs kai kurias šventes. Kalėdos jam tapo numeriu pirmu, vos tik pirmą kartą užplūdo jį per jo trumpą gyvenimą.

Dovanos ir stebuklai

Kaip visada, Kalėdos vaikams pirmiausiai yra apsipylimas dovanomis. Kas tik nedovanoja vaikams dovanų per Kalėdas? Visi dovanoja. Pirmiausiai, šventės darželiuose. Ten būna netikras Kalėdų Senelis, kuris verčia visus vaikus kažką padeklamuoti, kažką pasakyti, kažką padainuoti ar pašokti. O paskui duoda kokią dovaną, ko gero, tokią pačią, kaip ir šalie deklamavimą ruošiančiam draugui. Taip vaikai paklusniai daro viską, kad tik gautų dovanų.

Švęskite šventes kitaipStebuklai yra viskas, kai tik ateina Kalėdos. Kažkodėl visi kalba, kad vyksta dalykai, kurie iš tiesų nevyksta, ir visi patiki, kad aplink labai daug nuostabiausio grožio. Kambaryje žmonės pasistato nupjautą ir iš miško parneštą medį. Tikriausiai seniau tradicija būdavo visai kitokia. Kalėdos irgi buvo meilės, džiaugsmo, gėrio šventė, ir visi stengdavosi būti ne tik geri tarpusavyje, bet ir padėti gyvūnams. Todėl būdavo einama į mišką, ir ant eglučių prikabinama visokių daržovių, duonos. Tai būdavo dovanėlė, skirta gyvūnams, gyvenantiems miške. Dar sakoma – gyvūnai kalba. Vaikams tėvai taip pat prikabindavo kokį saldainį prie namų ant eglės šakos. Ir tai būdavo dar vienas stebuklingas dalykas. Dabar eglutę patys visi puošiame, kabiname daug žybsinčių dalykų ant jos, ir ant langų, ir visur kitur ima spingsėti puikios šviesos.

Skaityti straipsnį “Mėgstamiausia Tomuko šventė” »

Prekės vaikams internetu – puikus pasirinkimas

Vaikiškos prekėsŠiandien tikrai dažnas mūsų skundžiasi laiko stoka, tad įvairios prekės tikrai neretais atvejais yra perkamos internetu. Internetinėje parduotuvėje vezimeliu-kampelis.lt tikrai visada yra galimybė rasti pakankamai gausų siūlomų prekių pasirinkimą, tad visada yra galimybė atrasti tai, ko ieškote.Galite būti tikri, kad mūsų internetinėje svetainėje siūlomos vaikų prekės Jums tikrai galės pateisinti lūkesčius, nes čia jų pasirinkimas visada yra gana didelis.

Įsitikinsite patys, kad įvairių jums reikalingų prekių internetu galima užsisakyti iš tiesų labai greitai ir patogiai, ir užsakymo pateikimui dažnai tereikia paskirti vos kelias minutes. Kai išsirinksite tam tikrų jus dominančių prekių, tereikės pasirinktas prekes įsidėti į virtualų prekių krepšelį, tuomet reikės užpildyti pristatymui reikalingus duomenis ir patvirtinti savo užsakymą. Pardavėjai paprastai patvirtina pateiktus užsakymus artimiausią darbo dieną, ir tuomet, kai tai jau bus atlikta, prekės bus išsiunčiamos nurodytu adresu.

Internetinėse parduotuvėse prekių pasirinkimas visada yra pakankamai didelis, todėl visada galėsite atrasti tai, ko ieškote. Viena iš paklausiausių prekių mūsų internetinėje svetainėje – vežimėliai, ir norint jų įsigyti tereikės pasirinkti tam tikrą dominančią prekių kategoriją. Kiekvienoje kategorijoje galėsite rasti pakankamai didelį siūlomų prekių pasirinkimą, tad tikrai visada galėsite rasti tai, ko ieškote, ir beliks tik užsisakyti norimas prekes.

Skaityti straipsnį “Prekės vaikams internetu – puikus pasirinkimas” »

Vasara – stogų dengimo metas

Vos tik ima tirpti sniegas, stogo dengėjas Tomas tuojau pat pradeda sulaukti skambučių iš nuosavuose namuose gyvenančių arba stogo namelius turinčių gyventojų. Klausiama visko, ir koks yra teisingas stogo dangos pasirinkimas, ir kiek kainuoja pasidaryti lietvamzdžius, ir kokia stogo danga apgaulingai prasta, ir ką reikėtų žinoti apie plieninės stogo dangos ilgaamžiškumą. Tomas mielai atsako kiekvienam, o kartu ir ima registruoti netrumpą sąrašą darbų – užsakymų, kurie prasidės, vos tik atšils. Kalbamės su Tomu ir prašome papasakoti apie stogdengio kasdienybę.

Tomai, kaip suprantu, tu esi plataus profilio darbininkas. Kokių stogo dengimo darbų – užsakymų paprastai gauni daugiausiai?

VasaraNe visai tiesa, kad esu platau profilio stogo apdailos ir dengimo darbų meistras. Esu daręs viską – nuo lietvamzdžio, iki visiško stogo apskardinimo ir apšiltinimo. Tačiau dabar dirbu tik su dideliais projektais. Tokie smulkūs darbai kaip lietvamzdžiai ar palangės jau nebeįtraukiami į mano darbų sąrašą, šiuos darbus dažniau perduodu jaunesniems kolegoms, dar tik pradėjusiems tokį amatą. Tiesiog nebeapsimoka daryti smulkius darbus. Todėl ir užsakymai pas mane jau yra pagrinde tik viso stogo uždengimas.

Skaityti straipsnį “Vasara – stogų dengimo metas” »