Mėnesio archyvas: 2020 m. lapkričio mėn.

Parduodami nauji butai Vilniuje ir NT brokerių patarimai, ką rinktis ir ko vengti

Nauji butai VilniujeŠiuo metu parduodami nauji butai Vilniuje atitinka išrankiausių pirkėjų poreikius. Vis dėlto, racionaliai neįvertinus visų naujojo būsto privalumų ir trūkumų, galima suklysti. Nekilnojamojo turto brokeriai pataria, kaip nepasimesti gausio NT pasiūloje ir išsirinkti būstą, kuris atitiktų visus jūsų ir jūsų šeimos lūkesčius.

Naujos ar senos statybos būstas?

Viena dažniausių pirkėjų klaidų – galvojimas tik apie pradinę kainą. Senos statybos butai kainuoja gerokai mažiau, lyginant su naujos statybos būstu. Vis dėlto, sprendimo priėmimas atsižvelgiant vien į kainą, nėra racionalus. Jei senos statybos butas jus žavi savo išplanavimu, patogia lokacijos vieta, erdvia automobilių stovėjimo aikštele ar kitais aspektais, – tai puikus sprendimas jūsų naujiesiems namams. Tačiau, jei būstas jums neatrodo patrauklus ir perkate jį vien dėl mažesnės kainos, – labai greitai pasigailėsite.

Gyvendami jūsų lūkesčių neatitinkančiame bute, jausite nuolatinį diskomfortą ir negalėsite džiaugtis naujaisiais namais. Be to, vertinant kainą, nepamirškite, kad paprastai, perkant senos statybos butą, tenka investuoti į jo remonto darbus, gali būti, kad greitu laiku bus atliekama ir būsto renovacija, o tai pareikalaus dar papildomų išlaidų. Jei ketinate imti paskolą, atkreipkite dėmesį, kad senos statybos būstus bankai vertina ne taip palankiai ir dažniausiai negali pasiūlyti lanksčių paskolos suteikimo sąlygų.

Skaityti straipsnį “Parduodami nauji butai Vilniuje ir NT brokerių patarimai, ką rinktis ir ko vengti” »