Mėnesio archyvas: 2022 m. kovo mėn.

Gelinio lakavimo abėcėlė

Kokie yra patys svarbiausi gelinio lakavimo principai?

Frezos nagamsVerta pastebėti tai, kad gelinis lakavimas šiomis dienomis yra labai populiarus. Drąsiai galima teigti, kad tokio tipo paslaugas teikia beveik kiekvienas grožio salonas. Be kita ko, gelinis lakavimas gali būti atliekamas tiek profesionaliai, tiek ir namų sąlygomis. Analizuojant rinkoje dominuojančias tendencijas, drąsiai galima teigti, kad gelinis lakavimas grožio salone yra pakankamai brangus. Tarkime, manikiūras ir natūralus nago padengimas geliu (tik viena spalva) gali kainuoti apie 20 – 30 eu. Ši suma yra tikrai labai didelė. Be jokios abejonės, būtina suvokti tai, kad šis lakavimas nėra amžinas. Jo korekcija yra būtina po 2 – 4 savaičių. Verta pripažinti tai, kad moterys pamilo gelinį lakavimą ir vis dažniau tai yra atliekama be jokių pertraukų, labai nuosekliai. Tos, kurios nuolat geliu lakuojasi nagus, puikiai suvokia, kad tai nėra itin sveikas ir nagui naudingas pasirinkimas.Gelis yra itin patvari ir nelabai orui laidi medžiaga. Dėl šios priežasties, orui pasiekti nago plokštelę gali būti labai sunku. Verta pastebėti tai, kad geliniam lakavimui reikalingų priemonių bagažas yra pakankamai didelis. Be kita ko, kiekviena iš jų taip pat kainuoja nemažai. Taigi, ką turime turėti savo namuose, norėdamos atlikti gelinį lakavimą? Be jokios abejonės, visų pirma svarbu pasirūpinti natūraliu nagų manikiūru. Būtina pašalinti ant nago esančias odeles ir sukurti tinkamą nago formą. Tai galima padaryti įvairių dildžių arba frezos nagams pagalba. Be jokios abejonės, kad būtų galima pradėti lakavimą, svarbu tinkamai paruošti nago plokštelę. Ją svarbu dezinfekuoti, nuriebalinti ir pašiaušti. Taip gelis nago paviršiuje laikysis kur kas tvirčiau ir ilgiau. Būtina pastebėti tai, kad pirmasis nago lakavimo sluoksnis yra pagrindas, kitaip dar vadinamas baze. Be kita ko, pamiršome paminėti ir dar vieną svarbų aspektą, tai UV lempa. Po kiekvieno bazės, lako ir viršutinio sluoksnio (topo), gelį svarbu stingdyti UV spindulių dėka. Kitu atveju jis tikrai ne sustings. Tokio tipo lempos yra sukurtos būtent geliniam lakavimui. Be kita ko, jose yra suformuojamas 30, 60 ar/ ir 90 sekundžių laikmačiai, kurie padeda garantuoti, kad gelis ant nago buvo stingdomas pakankamai. Kad ir kur lakuotumėtės nagus, stebėkite ir naudokite visas reikiamas apsaugos priemones. Tik tokiu atveju nagai išliks sveiki ir stiprūs. Taip turėsite gražius gelinius nagus.

Šildymas oras vanduo: kaip sutaupyti?

Šildymas oras vanduo tai šilumos siurbliai, kurie ima energiją iš oro ir perduoda šilumą į grindinę sistemą vandeniu arba į radiatorius.

Renovuokite pastatą ir pasinaudokite valstybės parama

Norint maksimaliai sutaupyti šildymui su šia sistema pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į namo sandarumą. Jeigu šiluma prarandama per langus ar sienas, teks diegti didesnės galios šilumos siurblį, kuris naudos daugiau elektros. Todėl senos statybos namą apšiltinkite, pakeiskite langus į sandaresnius. Nors renovacija reikalaus investicijų, tačiau sutaupysite ilgalaikėje perspektyvoje, be to, galite pasinaudoti valstybės parama remonto darbams ir šilumos siurbliams.

Parama šildymui oras vanduo teikiama kai pastatas yra senesnės nei 5 metų statybos, jame nėra centrinio šildymo, įdiegti neefektyvūs šilumos katilai ar krosnys.

Taigi, ar renovuotame, ar naujos statybos name reikėtų pasirinkti tinkamos galios šilumos siurblį. Tai padaryti gali padėti profesionalai, diegiantys oras vanduo sistemas.

Pasirinkite efektyvų šildymą oras vanduo

Skaityti straipsnį “Šildymas oras vanduo: kaip sutaupyti?” »