Mėnesio archyvas: 2021 m. sausio mėn.

Fotoepiliacija – ne tik kojų priežiūrai…

Plaukelių šalinimo ritualas daugeliui moterų nėra labai malonus. Jis tikrai vargina, kadangi užima nemažai laiko ir ne visada pavyksta sėkmingai pašalinti plaukelius, galiausiai, po jų gali atsirasti įaugimų, kurie ne tik negražiai atrodo, tačiau ir juos skauda. Ne veltui moterys linkusios investuoti didesnius pinigus, kad įsigytų sistemas, kurios primena tokias, kurios naudojamos SPA salonuose.

FotoepiliatoriusTokiu atveju fotoepiliatorius yra geriausias pasirinkimas. svarbiausia rasti tokį, kuris labiausiai atitinka Jūsų odos tipą ir tuo pačiu padeda naikinti plaukelius nuo tokių odos vietų, kurios Jums kelia vizualinį diskomfortą.

Fotoepiliatorius labai dažnai siejamas tik su kojos plaukelių šalinimu. Tačiau tai nėra visiškai teisingas požiūris. Ši efektyvi plaukelių šalinimo sistema padeda pašalinti plaukelius ir tokiose vietose, kuriose atrodo labai jautrios, tad tikimasi, kad pavyks išvengti bet kokio diskomforto. Dažniausiai tai yra pažastys, kurioms reikia skirti daugiau dėmesio, taip pat, bikini zona, kurios priežiūra – būtina.

Skaityti straipsnį “Fotoepiliacija – ne tik kojų priežiūrai…” »