Mėnesio archyvas: 2017 m. vasario mėn.

Mašinų stiklus plauna sankryžose

Eglė sako, kad kai dabar pamato, kad kažkur pakeliui atliekamas automobilių stiklų remontas, pavyzdžiui, tą paslaugą siūlo AGN stiklai, ji iškart prisimena savo vieną keisčiausių vasarų. Praėjusias vasaros atostogas lietuvaitė praleido dirbdama Barselonoje, automobilių stiklų plovėja. Tačiau ne tokia, kuri su kibirais darbuojasi salone, o tokia, kuri stovi sankryžose ir užsidegus raudonam šviesoforui, skuba plauti neprašyta.

Kaip sugalvojai ten įsidarbinti ir vykti į Ispaniją?

Stiklų remontasSu drauge galvojome, kad reikėtų vasarą kažkur išvažiuoti užsidirbti. Dar žiemą pas mus į universitetą atėjo tokios agentūros atstovai ir pradėjo kviesti registruotis į jų programą. Nes jie suranda darbus žmonėms ir jie tada gali vykti į nuostabias pietines vietoves bei ten dirbti. Mes užsiregistravome, vėliau gavome pasiūlymą vykti į Ispaniją, Barseloną. Be galo džiaugiausi, nes nenorėjau vykti į kokią mažą kurortinę salą, kur tik visi geria ir deginasi, o norėjau į didmiestį prie jūros. Taigi, šis pasiūlymas atrodė tobulai. Žodžiu, ten nuvykę mes turėjome keletą darbo sutartų pokalbių. Aš turėjau tris atrankas, jeigu būčiau nepraėjusi nė vienos, būtų agentūra ieškojusi dar kitos. Tai buvo viešbučio kambarinės, barmenės ir auto langų plovėjos darbų atrankos. Pirma nuėjau į tuos du ir manęs nepriėmė. Jau buvau labai nusiminusi. Todėl, kai atėjau dėl langų plovėjos, ir mane sutiko priimti, labai džiaugiausi. Tiesa, tik pokalbio metu supratau, kad čia kalba eina ne apie langų plovimą salone, o apie tokį darbą sankryžose. Bet, matyti, buvau taip nusivylusi ankstesne nesėkme, o ir buvau linkusi į avantiūras, kad nusprendžiau pabandyti.

Skaityti straipsnį “Mašinų stiklus plauna sankryžose” »

Pavasarinės prekės aktyviam laisvalaikiui

Pavasarinės prekėsPavasario laukimą pagreitinti gali ir smagios pavasarinės laisvalaikio prekės iš https://www.b-a.eu/. Čia jų pasirinkimas didelis, o ir atsiskaitymo politika patogi. Kiekvienas ras tokias pavasarines staigmenas, kokios jį džiugintų labiausiai. Štai keletas laisvalaikio prekių ir jų grupių, kurios leis pajusti pavasarį, jam dar net neprasidėjus.

Hamakas

Geras hamakas leidžia mėgautis geriausiais orais gamtos apsuptyje. Hamakas yra tvirtinamas prie dviejų atramų, klasikinis variantas – prie medžių. Tačiau taip pat jis gali būti iš vienos pusės būti tvirtinamas prie kokios kolonos, turėklo ar namo sienoje esančio kablio. Hamakas gali būti įvairaus ilgio, todėl jį galima pakabinti tarp bet kokių medžių. Belaukiant pavasario, hamaką galima pasikabinti ir erdviame namų kambaryje bei pasisupti jame įsivaizduojant, kad pavasaris jau čia. Vėliau, kai atšils laukai, išties galėsite jį pakabinti lauke ar terasoje.

Baseinas

Tai ne tas milžiniškas žydras baseinas, kokį jūs rasite prabangaus viešbučio kieme. Tai – paprastas nedidelis pripučiamas baseinas, kuriame mėgsta išsimaudyti vaikai, bet tą patį gali, esant norui, ir tėvai, ypatingai, jeigu pasirenkamas didesnis baseino modelis. Dar nesulaukus pavasario, garaže galite pripūsti, padėti baseiną, pripilti į jį vandens, greta pasikūrenti pirtį ir pailsėti, lyg būtų jau šilta vasara. Baseinų rasite įvairių spalvų, dydžių, išmatavimų, kainų.

Dronas

Skaityti straipsnį “Pavasarinės prekės aktyviam laisvalaikiui” »