Mėnesio archyvas: 2018 m. gruodžio mėn.

Kokios jūsų mėgstamiausios gėlės?

Vienam patinka miegančios rožės, kitas negali jų pakęsti, bet dievina daržo ramunėles. Gėlės gėlėms nelygu. Jų yra labai skirtingų ir vienos vieniems žmonėms patinka labiau, kitos mažiau. Aišku, yra ir tokių žmonių, kurie visas gėles labai vertina ir žavisi jų išskirtinumu. Tačiau mes nutarėme paklausti keleto žmonių, kokias gėles jie visgi labiausiai myli ir vertina. Štai kokių atsakymų sulaukėme.

Tulpės

Gėlių salonasPonia Birutė sako, kad iš https://www.geliusalonas.lt ji kiekvieną pavasarį užsisako tulpių, vos tik prasideda jų sezonas. „Anksčiau gyvenau nuostabioje gamtoje, gražiausiame Lietuvos kampelyje, kur visa gamta buvo tiesiog tobula. Dažnai prisimenu tuos nuostabius pavasarius, kai aplink taip gražiai žydėdavo, žaliuodavo ir kitaip atsirasdavo nuostabiausių kvapų bei spalvų. Tokie buvo laikai ir tai buvo nuostabu. Dabar pavasarį aš sutinku mieste ir man labai trūksta to tikrojo pavasario, kada gali jausti tą gamtos atsidavimą. Dėl to aš nesuku sau galvos, kad išleisiu keliais centais brangiau. Bet negailiu tam pinigų – užsisakau sau po puokštę tulpių, kartais ir narcizų, vos tik prasideda jų sezonas“, – sako moteris.

Rožės

Skaityti straipsnį “Kokios jūsų mėgstamiausios gėlės?” »

Kiek kainuoja namų remontas?

Jeigu galite susiskaičiuoti, kiek kainuoja namų remontui reikalinga pvc danga Dubingiuose, tinkas, kitos apdailų medžiagos, tai nudirbote puikų darbą. Mat apskritai suskaičiuoti remonto kaštus yra gana sudėtinga. O tą padaryti gali tekti kaskart, kai tik sugalvojate imtis tokių veiksmų. Kiek daug yra tekę matyti namų, kurie iki galo nesutvarkyti, neaptinkuoti. Arba kažkokių kitų vietovių, kur namuose viduje nėra padaryta laiptų turėklo ar kitos svarbios dalies. Akivaizdu: kažkas blogai paskaičiavo, kiek iš tikro kainuos medžiagos, ir dėl to galiausiai viskas kainavo daug daugiau. Tačiau jūs nebūtinai turite būti tas žmogus, kuris taip apsiriks skaičiuojamas. Galite skaičiuoti viską iš anksto ir gal pavyks. Pabandome.

Ginčas dėl grindų: PVC danga ar laminatas?

PVC dangosKai svarstysite, ar namams geriau bus pvc danga Dubingiuose, ar laminato lentelės, reikės turbūt parengti asmeninę lentelę su "už" ir "prieš" kriterijais. Iš tiesų, jau nebėra taip, kad linoleumas tikrai būtų pigesnis dalykas už laminatą. Kadangi labai geras ir gražus linoleumas dabar kainuoja vos ne tiek pat ar brangiau. O ypač tokiuose geruose interjero salonuose. Gal daugiau dėmesio reikėtų kreipti į tai, kaip ta medžiaga yra naudojama. Kokioje erdvėje ji atsidurs. Jeigu tai visiškai sausos gyvenamos patalpos, gal visai gerai bus ir laminato lentos. Tačiau, jeigu yra kažkokia susidarančios drėgmės rizika, tuomet geriau, kad grindis dengtų PVC danga, kitaip tariant – linoleumas. Kadangi jis yra kur kas atsparesnis drėgmei ir namai tikrai gali atrodyti su šia danga daug gražesni.

Pertvarų konstrukcijas teko perdaryti

Skaityti straipsnį “Kiek kainuoja namų remontas?” »