Mėnesio archyvas: 2020 m. vasario mėn.

Gėlių pristatymo paslaugų pasiūla

Gėlių užsakymai daromi vis dažniau ir dažniau. Šiuo metu labai populiarus yra gėlių pristatymas Klaipėdoje. Ne visi pasinaudoja šia galimybe, todėl reikėtų sužinoti apie tai daugiau ir galbūt jums patiks tokia galimybė užsakyti gėles savo artimam žmogui.

GėlėsNe visi žino, kas yra gėlių pristatymas ir kuo tokia paslauga gali būti jiems naudinga. Visų pirma, pristatymo paslauga naudinga tiems, kurie neturi laiko ar galimybių nupirkti gėles ir jas nuvežti tam žmogui, kuriam nori jas įteikti. Taip pat tokia paslauga naudinga tiems, kurie nori tiesiog nustebinti, kai užsakomos gėlės ir jas pristato gėlių parduotuvės darbuotojas. Atvejai, kuomet tampa naudingos tokios paslaugos, yra įvairūs. Pavyzdžiui, labai dažnai tokiomis pristatymo paslaugomis naudojasi tie, kurie gyvena užsienio valstybėse. Jie tokiu paprastu būdu nori pasveikinti ar nudžiuginti Lietuvoje likusius mylimus, ar artimus žmones. Pagalvokite, kokia jūsų priežastis galėtų paskatinti jus naudotis šiomis paslaugomis?

Skaityti straipsnį “Gėlių pristatymo paslaugų pasiūla” »

Kaip padėti įsibėgėti smulkiajam verslui

Sėkmingas verslas – tai žinių, įgūdžių ir darbo rezultatas. Vis tik net ir turint reikiamas žinias, kruopščiai dirbant gali nepavykti „įsukti“ verslo dėl didelės konkurencijos, lėšų stygiaus, ekonominės situacijos šalyje.

Konkurencija

Kaip galima įveikti konkurenciją? Pasiūlyti itin aukštos kokybės ir išskirtinį produktą. Reikia nepamiršti, kad unikalus produktas turi spręsti tam tikrą problemą, užpildyti trūkstamą nišą. Pavyzdžiui, tikriausiai esate buvę ne vienoje picerijoje, tačiau vienoje – picos yra sausos, akivaizdžiai pagailėta kumpio ir sūrio, kraštai apdegę. O štai itališkoje picerijoje pica minkšta, su gausiais ingredientais, itališki produktai aukščiausios kokybės, žmonių visada pilna. Itališka picerija – puikus sėkmingo verslo pavyzdys, užpildęs trūkstamą nišą Lietuvos picerijų rinkoje.

Be abejo, sukurti išskirtinį produktą reikia lėšų kokybiškai įrangai, technologijoms, reklamai. Jeigu matote, kad jūsų produktas ar paslauga tikrai turi savo pirkėją verslo paskola būtų vienas iš sprendimų veiklai plėsti. Sudarykite verslo planą, numatykite, kiek pinigų jums reikia, kaip bus panaudotos paskolos lėšos.

Skaityti straipsnį “Kaip padėti įsibėgėti smulkiajam verslui” »