Mėnesio archyvas: 2016 m. rugpjūčio mėn.

Kelionės tikslas: Trakai

Per vestuves su auto nuoma nusprendėme aplankyti Trakus. Tai puiki vieta visiems, kurie nori susituokti ir pamatyti kažką naujo, kurie nori gražių nuotraukų su puikiais vaizdais.

Auto nuoma

NeoRentTiesa, prieš tai turėjome šiek tiek keblumų su auto nuoma. Kadangi ilgą laiką mes net neįtarėme, kad tuoksimės. Tiesiog taip nutiko, kad norėjosi kažkokių gražių vestuvių, ir staiga supratome, kad galime susituokti dar ir šį rugpjūtį, kad gal ir nebūtina ten planuoti pusmetis prieš tai. Taigi, mes sutarėme susituokti ir iš tiesų iki vestuvių datos dar buvo likę vos tik trys savaitės. Tai labai greitai viską suplanavome. Daug negavome dalykų, kurių būtų likę, jeigu būtume puse metų anksčiau planavę. Taigi, ir auto nuoma jau buvo tokia, kokia liko. Bet iš tikro likau patenkinta. Mums nuskilo, nes kaip tk viena pora atšaukė savo vestuves (planavo jas ilgiau negu pusmetį, per tą laiką išsiskyrė), todėl liko labai gera automobilių kompanija, ir mes iškart juos pačiupome. Tai buvo gražūs balti senoviniai automobiliai. Čia, kaip sakoma, yra toks dalykas, kad tiesiog su ta auto nuoma jau laimės reikalas. Jeigu spėjai gauti geras mašinas, tai labai gerai, jeigu jau nespėjai – tavo bėdos. Na, bet mums visai pavyko, ir likome visai patenkinti.

Trakai

Skaityti straipsnį “Kelionės tikslas: Trakai” »

Ką automobilio spalva pasako apie savininką

KompresoriaiKai garaže kompresoriai galinga dažų srove nudažo automobilio kėbulą, vienintelis rūpimas dalykas būna, kad viskas gerai gautųsi. Kad ant stiklo nebūtų pripurkšta, ko nereikia, kad neliktų dažų žymių, kur jų neturi būti. Tik tada, kai viskas tvarkoje, galima atsipūsti, ir oro kompresoriai gali būti stumiami į savo vietą ilsėtis – iki kito dažymo. O žmonėms, kuriems vėliau atitenka tie automobiliai, belieka svarstyti, ką iš tiesų tam tikra automobilio spalva gali reikšti. Tad ką apie savininką sako spalva, kuria kompresoriai nudažė jo automobilį?

Pilkas automobilis

Labai dažnai pilkos spalvos mašiną vairuoja praktiški žmonės. Jie puikiai žino, kad visų spalvų nešvarumai mažiausiai matysis ant pilkos spalvos automobilio. Net jeigu oro kompresoriai būtų dirbę netiksliai ir būtų palikę kažkokias blogas žymes ant mašinos, tai net ir tada kokie nors dažymo netikslumai, nelygumai būtų dalykas, kuris mažiau pastebimas. Deja, pilka maskuoja ne tik defektus, nešvarą, bet ir patį automobilį. Dėl to rudenį, temstant, jeigu važiuojama be šviesų, pilko automobilio labai lengva nepastebėti. Kita vertus, galbūt pilka spalva, kurią išpurškė oro kompresoriai, gali ir šį tą sakyti apie žmogaus asmenybę. Žmogų, kuris dažniausiai nemėgsta būti labai pastebėtas, stengiasi pasislėpti po pilka spalva.

Raudonas automobilis

Skaityti straipsnį “Ką automobilio spalva pasako apie savininką” »