Mėnesio archyvas: 2013 m. rugpjūčio mėn.

Kur dėti seną automobilį?

Nusprendėte seną automobilį pakeisti nauju? Tuomet neišvengiamai susidursite su problema, kur dėtį seną, paprastai gerokai nusidėvėjusį automobilį. Juk jo taip paprastai neišmesi, nes reikalingas automobilio nurašymas. Už automobilio išmetimą, galite gauti baudą, dėl gamtos teršimo. Taip pat daugelis sutiks, kad net ir iš seno automobilio norisi gauti bent šiek tiek piniginės naudos.  Tačiau paprastai seno ar nevažiuojančio automobilio taip paprastai neparduosite, arba bus siūloma žemesnė kaina negu norėsite už jį gauti. Tačiau vis dėl to yra kelios išeitys, kur dėti seną, nebenaudojamą automobilį.

automobilių supirkimasPirmoji išeitis, tai transporto priemonės pardavimas į automobilių laužyną. Tačiau kaina už automobilį bus išties maža, todėl pirmiausia galite pabandyti automobilį parduoti kitais būdais, o metalo laužo paslaugomis pasinaudoti visada spėsite.

Seną automobilį galite pardavinėti ir dalimis. Tai tikrai pelningesnis automobilio pardavimo būdas nei pridavimas į metalo laužą. Juk daugeliui laikas nuo laiko prireikia atsarginių automobilio detalių. Tačiau šis būdas labiau tinka žmonėms, kurie puikiai išmano automobilio sandarą bei jo technines savybes. Priešingu atveju turėsite konsultuotis su tai išmanančiais žmonėmis, o tai atseikės tikrai nemažai pinigų. O pardavinėdami pasikliaudami pirkėjo komentarais apie detales, galite būti lengvai apgauti.

Tad geriausia išeitis yra – automobilių supirkimas, kuomet seną ir nenaudojamą automobilį parduosite įmonėms užsiimančios būtent senų automobilių supirkimu. Šia paslauga naudotis verta dėl daugelio priežasčių. Pirmiausia automobilį parduosite be jokių pastangų. Visą darbą už jus atliks įmonės darbuotojai – sutvarkys reikiamus su automobilio supirkimu dokumentus, jį išregistruos, o pageidaujant net atvyks į reikiamą vietą ir patys jį pasiims.

Skaityti straipsnį “Kur dėti seną automobilį?” »

Gėlės į namus

Dovanoti gėles galite beveik visomis progomis. Jos puikiai tinka Šv. Valentino bei motinos dienoms, taip pat jubiliejams, gimtadieniams bei įkurtuvėms. Pasinaudoti paslauga gėlės į namus puikiai tinka kviečiant merginą vakarienes ar prieš apsilankant į svečius. Itin patogu yra tai, kad gėlės į namus pristatomos visomis savaitės dienomis bei bet kuriuo paros metu.

gėlės į namusĮprasta, kad gėlės yra dovanojamos vyrų moterims. Atkreipkite dėmesį į tai, kad etiketo taisyklės nurodo, kad nepriimtina dovanoti gėles vyrui, ar tuomet kai moteris jas dovanoja moteriai. Labai svarbi yra  dovanojamų gėlių rūšis ir spalva, pavyzdžiui dovanodami raudonas rožes išreikšite meilę, baltas – pagarbą ir nuolankumą.  Todėl renkantis gėles pasidomėkite jų simbolika. Dovanodami pavienes gėles, o ne gėlių puokšte, turėsite atkreipti dėmesį ir į jų skaičių. Paprastai reikia dovanoti neporinį gėlių skaičių. Tokia tradicija yra išlikusi nuo neatmenamų laikų, kuomet gėlės buvo dovanojamos tik mirusiesiems. Dar ir dabar porinis gėlių skaičius naudojamas mirusiųjų, neporinis – gyvųjų pagerbimui.

Skaityti straipsnį “Gėlės į namus” »

Drabužiai internetu

Drabužiai internetu – tai puiki galimybė rasti madingų bei stilingų drabužių ir įsigyti juos neišeinant iš namų. Čia galite rasti ne tik žavingų suknelių, bet ir kitų rūbų. Tikrai išsirinksite jums tinkančią palaidinę, tinkančias kelnes bei sijoną. Batelius taip pat galite čia rasti, tik svarbu tiksliai žinoti savo dydį, tad jei neturite derančių batelių, prie naujų rūbų, ne bėda. Nereikės skubėti į parduotuvę, o kol rasite sau tinkamą rūbą, jų gali tekti aplankyti ne vieną. Internete pasirinksite drabužį, kurio pageidaujate, jį užsakysite, apmokėsite (tai daroma bankiniu pavedimu) ir po dienos ar kelių jūsų drabužinė pasipildys nauju rūbu. Vargo tikrai nėra jokio, be to ir laiko nesugaišite. Internetas suteikia galimybę rinktis spalvas, modelius, sezoninius drabužius (vasarai, žiemai, pavasariui ar rudeniui). Paprastai internetinėse parduotuvėse galite rasti medžiagos sudėtį. Yra galimybė prekes surūšiuoti pagal kainą, kurie pasiūlymai naujausi, kurie rūbai moterims ir kurie vyrams. Nebūtina peržiūrėti visų pasiūlymų, galite išsirinkti jus tik jus dominančius. Tokiu būdu sutaupysite laiko, kurio taip trūksta daugumai.

drabuziai-internetuViena iš internetinių parduotuvių bukstilingas.lt gali pasiūlyti ne mažą asortimentą vyrams ir moterims. Čia tikrai rasite kažką gražaus ir stilingo.

Skaityti straipsnį “Drabužiai internetu” »

Karinė apranga: kur įsigyti?

Karinė apranga tikrai skiriasi nuo kasdienės įprastos aprangos: ji turi būti labai patvari, kokybiška, ir, žinoma, patogi. Karinės aprangos nerasite įprastose parduotuvėse – reikės ieškoti specializuotų parduotuvių, kuriose būtų galima įsigyti norimų prekių. Šiandien tai padaryti daug paprasčiau: vis daugėja internetinių parduotuvių, kuriose galite įsigyti net ir labai specifinių prekių. Apsipirkti internete daug paprasčiau: Jums nereikia važinėti po parduotuves, ieškant reikiamų prekių. Per valandą galite peržvelgti kelių internetinių parduotuvių siūlomą asortimentą ir išsirinkti patinkančių prekių, tuo tarpu, valandos vargiai užtektų nuvažiuoti į norimą parduotuvę ir išsirinkti tai, kas patinka.

karinė aprangaPaprastai specializuotose parduotuvėse perkamos prekės, pavyzdžiui, miegmaišiai, būna kokybiškesnės nei perkant prekybos centruose, kuriuose parduodama visko po truputį. Karinė apranga paprastai būna parduodama tik specializuotose parduotuvėse, kuriose galima rasti ne tik kareiviams skirtų prekių, bet ir laisvalaikio bei turizmo prekių. Kai kurie žmonės tiesiog dievina medžioklę bei žygius, todėl dažnai ir jiems reikalinga karinė apranga, pasižyminti aukšta kokybe, patvarumu bei patogumu. Karinė apranga paprastai būna tinkama visiems sezonams, todėl jos nereikia keisti kas ketvirtį ar kas pusmetį.

Skaityti straipsnį “Karinė apranga: kur įsigyti?” »

Stilingo dizaino ASUS R500VJ

Neaukštos kainos, bei geros kokybės ASUS R500VJ nešiojamieji kompiuteriai išsiskiria savo greitu procesoriumi, kuris dėl jame esančio turbo procesoriaus gali pasiekti 3,4 GHz greity, kaip tokiam nedideliam, lengvam kompiuterio modeliui tai tikrai geras greitis, kurį įvertins kiekvienas vartotojas.

ASUS R500VJ turintis akių nevarginantį, vidutinio dydžio, o konkrečiau sakant, turintis 15,6 colių ekraną yra geras pasirinkimas vartotojams, kurie tikrai daug laiko praleidžia prie savojo kompiuterio, juk sveikata tikrai svarbus aspektas rinktis gerą ir pritaikytą ilgalaikiam naudojimui kompiuterį, o šis ASUS R500VJ yra būtent toks.

Šiame kompiuterio ASUS R500VJ modelyje naudojama Windows 8 operacinė sistema. Yra dvd kompaktinių diskų įrašymo galimybė, bei yra trys USB jungtys, taigi vienu metu galėsite tiek kelti informaciją iš kompiuterio ar į kompiuterį ir nesusidursite su tuo, jog nėra galimybės to padaryti, o dėl greito procesoriaus darbo ASUS R500VJ nestrigs ir jam pavestus darbus atliks greitai ir sklandžiai, taigi tą tikrai įvertinsite, nes be reikalo negaišite savo svarbaus laiko laukdami, kol jūsų ASUS R500VJ modelis atliks pavestus darbus.

Skaityti straipsnį “Stilingo dizaino ASUS R500VJ” »

Suknelės ir sijonai – vienos didžiausių moterų privilegijų

Turbūt kiekviena moteris sutiks, kad suknelės ir sijonai bene labiausiai puošia mergaites, merginas ir moteris, Ir ne tik šiltuoju metų laiku: parduotuvėse siūlomas tikrai platus suknelių ir sijonų asortimentas,  tinkamas ne tik vasarai, bet ir kitiems sezonams.

suknelėsSuknelės  ir sijonai tinka kiekvienam figūros tipui, tereikia išsirinkti tinkamiausią drabužio sukirpimo ir pasiuvimo tipą. Suknelė ar sijonas gali ne tik pabrėžti privalumus, bet ir užmaskuoti trūkumus:

Jei turite obuolio tipo figūrą (gana platus liemuo, vidutinio dydžio krūtinė ir gana lieknos kojos) – patartina rinktis sukneles, kurių viršus puoštas raukiniais – taip nukreipiamas dėmesys nuo liemens, ir jis atrodo ne toks platus. Puikiai tiks lengvai krintančios suknelės kiek gilesne iškirpte. Sijoną patartina rinktis gana laisvą ir lengvai krintantį. Labiausiai tinka trumpi ar vidutinio ilgio sijonai.

Jei turite smėlio laikrodžio tipo figūrą ( gana platūs klubai, lieknas liemuo ir vidutinio dydžio arba didelė krūtinė), galite per daug nesirūpinti, kokio tipo suknelę ir sijonus rinktis, nes jums tiks praktiškai viskas. Pabrėžkite savo privalumus: rinkitės sijonus paaukštintu liemeniu bei  įliemenuotas sukneles. Taip pat galite išryškinti krūtinę ir rinktis gilesnes iškirptes.

Skaityti straipsnį “Suknelės ir sijonai – vienos didžiausių moterų privilegijų” »

Mikroautobusų nuoma

Mikroautobusų nuoma – kartais geriausias pasirinkimas, kai reikia vežti krovinius ar gana didelę kompaniją, pavyzdžiui, per įvairias šventes (bernvakarius, mergvakarius, krikštynas, vestuves, gimtadienius, darbo šventes ir t.t.). Taip pat jų nuoma gali būti puiki išeitis keliaujant automobiliu, kadangi į mikroautubusą gali tilpti gana daug žmonių, sumažėja kelionės išlaidos.

Kokiam laikotarpiui galima nuomotis mikroautobusus?

Mikroautobusų nuomaLabai įvairiai. Kartais mikroautobusai gali būti nuomojami vienai dienai, kartais – savaitei, mėnesiui ar dar ilgiau. Viskas priklauso nuo kliento poreikių. Gana populiari mikroautobuso nuoma vienai dienai ar dviems dienoms, pavyzdžiui, kai švenčia mergvakarį ar bernvakarį. Dažnai nutinka taip, kad vairuotojas turimas tik vienas, o tų, kurie nori vartoti alkoholį, paprastai būna daugiau nei keturi. Taigi, lieka geriausia išeitis – išsinuomoti mikroautobusą. Taip pat mikroautobusai nuomojami ir vestuvėms ar krikštynoms bei kitoms didesnėms šventės – tai bene patogiausias būdas svečius nuvežti į reikiamą vietą.

Skaityti straipsnį “Mikroautobusų nuoma” »